PETUA, KISAH MISTERI, RENCAH HIDUP & SUKA SUKA

Ahad, 9 Ogos 2009

...Hari Ini Dalam Sejarah Aku...

Sementara aku masih dok adap pc ni...aku ingin mencoretkan sedikit peristiwa yang aku lalui semalam...
Sebenarnya peristiwa itu adalah pertemuan kecil kami ( aku, ieta, june , zizah dan tetamu yang istimewa iaitu adik bongsu 'SUE'...kiranya antara group kami ni dia yang paling muda......hehehe
Yang istimewanya adalah aku dan sue ni sebenarnya dah lama tak berjumpa dalam setahun lebih selepas dia berhenti keje dan berhijrah ke KL...kami lost contact dan aku sentiasa teringat dan berharap agar Allah pertemukan kami kembali....dan akhirnya Allah mempertemukan aku dan dia... hati ini sangat girang dan berdebar2 jugak lah...segalanya berakhirnya dengan memori yang sangat indah dan bersejarah bagi aku...hehehe. Sue seorang yang memahami dan sporting. Aku dan hubby dah anggap dia tu macam adik kami...ke mana saje kami pergi holiday...namanya dan juga June tak pernah missed dari list kami.. Saat itu sangat menyeronokkan. Insya Allah, aku dan Sue ada wat planning nak gi holiday tapi kena tengok cuti lah...lagipun sekarang kami dah dok lain2 negeri so susah lah sikit nak plan..
Apa pun aku bertuah kerana hubby aku juga seorang yang sporting....sanggup jaga anak kt rumah untuk memberi ruang kepada isterinya berjumpa teman lama... Terima kasih ye bang...nanti kalau Datin Club ada bersidang lagi...sayang bagitau abang key...hehehe
Actually Datin Club ni saje je idea kami wat group...yalah tak jadi datin betul pun xpe lah as long ada pangkal depan nya datin...hahaha. Ni gelaran2 yang aku dan group..:
Datin ( D ) - June
Datin Seri ( DS ) - Aku
Datin Paduka ( DP ) - Ieta
Datin Baginda ( DB ) - Zizah....
Pandai2 aje kami kan...tapi suka ati lah kan kerana kami tak menyusahkan mana2 pihak...
So..ada yang nak join ker...? Ada berani..? hahahaha
Oklah...bye n taking care...
* Pic kat atas tu adalah pic kenangan aku dan Sue...

2 ulasan:

  1. bila nak merasa diri macam datin gak.janji happy.

    BalasPadam
  2. +akufobia+ : betul3x...itulah...nk join group bolehhhh..:-)

    BalasPadam