PETUA, KISAH MISTERI, RENCAH HIDUP & SUKA SUKA

Sabtu, 16 Januari 2010

Gelagat XTVT Haiqal Berenang kt RBR

video

Ini adalah xtvt kegemaran anak aku...setiap kali kami pergi bercuti, kemudahan wajib yang kena ada kt tpt penginapan kami adalah swimming pool. Kalau dulu berenang kena guna pelampung, skrg tak payah...guna google lak konon katanya tak nak air masuk mata, nk scuba....hahaha. Aku ingat nk hantar dia kt sekolah renang lah memandangkan dia memang minat giler xtvt ni. Adik dia pun sama, tak padan masih kecil tapi kira berani jugak lah, agaknya dia tengok aksi abang dia yang sempoi tu...hehehe
Itu ajer...taking care...

2 ulasan:

  1. nak join jugak..hehe..

    kiut2

    bdw buntat lipan 2 ape?

    BalasPadam
  2. Fahim 'n Alin : boleh ajer.... ermm pasal buntat lipan ni, ianye berbtk bulat kecil dan hasil drpd air liur lipan. Mengikut kata org yg mahir ttg ilmu2 misteri ni, buntat lipan mmpunyai kelebihan yg tersendiri dan ada juga percaya ia nye mmpu mmbawa ONG kpd tuan punye...wallahuallam

    BalasPadam